Sir Elwoodin hiljaiset värit: 
Aamupäivän Errol Flynn

Uuden levyn tekeminen alkoi jo viisi vuotta sitten ja treenikämpillä että studiossa on hinkattu tiuhaan uusia lauluja. Jotain kappaleita on jo soiteltu yleisön edessä ja nyt tarjolla on uusi albumi aitoa keskiolutjatsia. 

Erno Laitinen on toiminut äänittäjänä ja loppuvaiheessa Danu Tigerstedt tuli mukaan miksauksiin. Mukaan saatiin myös jousikvartetti, jonka johdosta ja sovituksista vastasi kapellimestari Riku Niemi. 

Aleksi Aromaa tarttui basson varteen sen jälkeen kun Puppe hyvässä hengessä erosi orkesterista. Tuula Penttilä on soitellut sähkö- ja akustisia viuluja sekä harpua. Levyn kannet teki jälleen Pekka Vuola ja näin Elwood henki jatkaa kulkuaan.

Ensialbumista eteenpäin

Ensialbumi julkaistiin Gabi Hakasen ja Kauko Röyhkän perustamalle Herodes-levymerkille alkuvuodesta -91. Levyn kaikki 16 kappaletta äänitettiin Sasu Moilasen "tuottaessa" vimmaisina ja rahattomina livenä, osa yleisön edessä Tikkurilan Vernissassa (herra Lehden duunipaikka). Hansu Saarisen foniosuudet tallennettiin jälkikäteen Ruoholahden studiolla, missä Mikko Joenpolvi albumin myös miksasi viidessä päivässä. Ensisingleksi lohkaistiin kappale Ikkunas alla ja b-puoleksi Hummani Hey. "Varjoissa vapaan maailman" menestys oli tuolloin varsin vaatimatonta, vaikka esiintyminen Levyraadissa herättikin jonkin verran huomiota (kaverit ja sukulaiset olivat lähinnä innoissaan). Kannet silloin ja sen jälkeenkin suunnitteli Pekka Vuola. 

Bändin toinen albumi "Yö tekee meistä varkaat" ilmestyi lokakuussa 1992. Villasukat jalassa, polvet ruvella, Sasu Moilasen taas tuottaessa levyä ääniteltiin pikku hiljaa Vernissassa, Tavastialla ja Lauttasaaren Herodes-studioilla. Keskiolut jatsin maine oli jo kasvussa joten levynjulkaisukeikka Tavastialla veti tuvan täyteen ja poikia ahisti! Äänitys ja miksaus lepäsivät vakaasti ahistusmaisteri Mikko Joenpolven harteilla ja kun levyn nousi suoraan yhdenneksitoista myynti-listalla ja nuoria herroja ahisti vähemmän.(c´est la vie) 

Orkesterin jonkinlainen läpimurto tapahtui kolmannella albumilla "Kymmenen tikkua laudalla". Singleksi irrotettu Viimeisellä rannalla soi radiossa tiuhaan. Pitkään mukana olleesta Älä mee-biisistä saatiin viimeinkin tallenne, jonka kehtasi julkaista ja laulusta sittemmin tullikin ns. mustplay-kappale keikoille. Levyllä oli vahvasti mukana myös kitaristi Jussi Virtanen, joka saatiin houkuteltua vakiomiehistöön vasta muutama vuosi myöhemmin. Levyn äänitti Finnvoxilla Mikko Joenpolvi ja miksasi "Mr. soundiguru" Dan Tigersted. 

Neljäs levy "Puoli viisi aamulla" on sävyiltään synkkä, mitä kuvaa hyvin se, että singleksi valittiin biisi Kuolen. Albumin tuottaja toimi Janne Haavisto ja suurin osa tarinoista tallennettin Tampereella Juuso Norlundin JJ-studiolla. Loput tilut pistettiin purkiin Finnvoxilla, missä Dan Tigerstedt ruuvasi ne kohdilleen miksauspöydän ääressä. Levyllä vierailivat mm. Jari Yliaho ja Sami Saari (kitarat) sekä Safka (haitari). Mukana albumilla soivat Elwoodeilla uutena instrumenttina jouset, joiden sovittamisesta ja johtamisesta vastasi Riku Niemi. 

Kymmenen tikkua laudalla -albumin naihoitusta studiolla.

Puunukesta pyhään kamaan

"Puunukke" yhtyeen viides levy, oli työn alla useaan eri aikaan vuosina 96-97. Ensi kerran bändi nauhoitti lauluista useita eri versioita ennekuin allettin löytämään oikea suunta (rock´n rollia nuuhkiessa). Timo Löyvä palkattiin tarinoiden miksaajaksi. Levytyksen kestäessä julkaistiin syksyllä -96 sinkku Vanha valokuva ja itse albumi ilmestyi vasta huhtikuussa 1997. Tuolloin mukavasti radiosoittoa saaneeksi singleksi irrotettiin Perunamaa. 

Kokoelmalevy "Varjoja, varkaita ja vanhoja valokuvia" julkaistiin syyskuussa -98. Albumilla on 17 kappaletta, joista ensimmäinen, singlenäkin ilmestynyt Kannelmäki -68, oli tätä levyä varten sävelletty uusi laulu. Muu materiaali on edellisten levyjen parhaita paloja. Kokoelmalevyyn liittyy kiinteästi myös Liken kustantama saman niminen nuottikirja, jossa sanoittaja-säveltäjä Juha Lehti kertoo tarinoita yhtyeen taipaleelta. Mukana on 20 laulua nuotinnettuina ja sanoitettuina sekä runsaasti valokuvia. Kirja ilmestyi yhtä aikaa levyn kanssa. 

Lokakuun alkupuolella 1999 julkaistiin orkesterin seitsemäs levy "Pyhää kamaa". Tuottajaksi remmiin houkuteltiin Maestro Riku Niemi ja kokonaisuutta voinee kuvailla musiikillisesti "tuhdimpana tuotoksena" Elwood historiassa. Lauluja ääniteltiin huuruisina kesäöinä Suomenlinnassa ja Finnvoxilla. Jousia, taustalaulajia, percussioita, Esa Kuloniemi -guitarbluesia, janoisia Kallio Hornsia torvia ja monikerroksisia sovituksia, tätä kaikkea lätty täynnä. Singlenä albumilta julkaistiin ensin Kollikissa ja seuraavaksi kappale Sua seuraan, josta muodostui pienimuotoinen radiohitti. Levyn julkaisukeikka pidettiin Kansallisteatterin suurella näyttämöllä mitään pelkäämättä perjantaina 13. elokuuta. Tuo ilta on yksi orkesterin hienoimmista hetkistä. Myös kappale Maailman kaunein maalaistyttö lohkaistiin sinkuksi ja albumin nimikappale Pyhää kamaa ilmestyi singlenä seuraavan vuoden puolella 

Orkesteri studiolla vuonna 1997.

Livelevyä ja juhlajulkaisua

Kevät 2001 kului Pohjoisesta tuulee taas -levyn tekoon, jonka yhtenä tuloksena julkaistiin Kekkonen-single. Myös kesäkuu meni lähes kokonaan studiossa. Torkkelinmäki-single (with Kallio Horns) julkaistiin heinäkuussa ja uuden albumin miksaaminen alkoi Gabi Hakasen johdolla Inkfish-studioilla. Syyskuussa ilmestyi Johnny Ö./Lasinen vuori-single ja lokakuun puolessa välissä albumi "Pohjoisesta tuulee taas". Levyn hyvä moodisista kuvista vastaa Jouko "Jönssi" Lehtola ja ne saatiin talteen Töölönlahden rannalla Linnulaulun maisemissa.

Alkuvuodesta 2002 bändi alkoi kasata albumia live-äänityksistä, joita oli tehty jo useita vuosia. Miksaus alkoi keväällä ja jatkui Mikko Joenpolven johdolla koko kesän. Kymmenes levy ”Ilta illan jälkeen” ilmestyi syksyllä 2002.

Elwoodit vetäytyivät tuottaja Gabi Hakasen ja äänittäjä Mikko Joenpolven kanssa kesäkuun 2003 alussa viikoksi Sysmään, Virtaan kartanon luonnonkauniisiin maisemiin äänittämään kahdeksatta albumiaan. Kesäkuussa oltiin valmiita purkittamaan kaikki yksitoista kappaletta vanhaan malliin livenä. Syyskuun 19. päivä julkaistu levy "18. tammikuuta" onkin lähes sataprosenttinen live. 

Vuoden 2005 alkaessa yhtye alkoi koostaa uutta kokoelma-albumia. Helmikuussa 2005 julkaistiin vain radiosoittoon tarkoitettu uusi single Rock'n' Roll. "Varjoja, varkaita ja vanhoja valokuvia, osa 2" ilmestyi 16.3.2005. CD sisältää 17 Elwood-tarinaa. Mukana paketissa on myös DVD, jossa Tavastialla 1.4.1999 Tv 1:den taltioima konsertti.

Lähes neljä vuotta ehti kulua edellisestä studiolevystä, kun orkesteri alkoi työstää uutta Sattuman kauppa-nimistä levyä talvella 2005-2006 Kinnulassa sekä keväällä ja loppuvuodesta 2006 Inkfish Studioilla Helsingissä. Levyn elämänläheisistä sanoituksista vastaa tuttuun tapaan Juha Lehti, ja kappaleiden sävellyksistä/sovituksista koko yhtye. Jousisovitukset ovat Riku Niemen käsialaa. 

Tammikuussa 2009 ilmestyi "Varjoja, varkaita ja vanhoja valokuvia osa 3", joka sisälsi neljän CD-levyä + DVD:n. Juhlajulkaisuun liittyi myös yli 200 sivuinen nuottikirja, jossa on 41 laulua nuotitettuna, muisto-ja ja anekdootteja 20 vuoden ajalta ja "hauskan paljastava" kuvitus. 

Virtaan kartanon salissa villasukat jalassa äänitettiin orkesterin kahdeksatta albumia.

Monia eri kokoonpanoja

Vuonna 2010 julkaistu "Kaipuun vuosirenkaita" on SEhv:n kymmenes studioalbumi. Kokonaisuus ilmestyi digipackina sekä avattavana tuplavinyylinä, jossa mukana myös cd-levy. Albumi julkaistiin myös normaalina CD-versiona myöhemmin. Tuplavinyyli levystä tuli yksinkertaisesti ja yhtyeen iloksi siksi, että Kaipuun vuosirenkaita on kestoltaan niin pitkä.

Elokuun 10. päivä julkaistu "Sir Elwoodin hiljaiset värit – 20 vuotta myöhemmin" sisältää cd-levyn, jolla on Vernissassa 2011 taltioitu keikka. Bonuksena levyllä on myös dokumentti levyn teosta sekä dvd Vernissa-live 26.03.11. Dvd:llä on myös kaksi biisiä enemmän kuin cd-levyllä. Koko paketti julkaistiin digipack:nä.

 Sir Elwood Duo eli Sir Elwoodin hiljaiset värit –yhtyeen laulaja/lauluntekijä Juha Lehti ja kosketinsoittaja Junnu Saaresaho on keikkaillut kymmenisen vuotta – näistä pari ensimmäistä yhteen alkuaikoina, loput 2000-luvulla. Heidän käsittelyssään Elwood-tarinat ovat taipuneet duolle luonteviksi versioksi ja niitä on voinut kuulla klubeissa, baareissa, teattereissa, kirkoissakin. ”Koska monet tutut kappaleet ovat vuosien saatossa saaneet kovin uuden muodon, päätimme laittaa ne talteen”, sanoo Lehti. Albumi sisältää 15 kappaletta ja se julkaistiin digipackinä ja tuplavinyylinä, myöhemmin myös normaalina cd:nä. Laulut miksasi äänigurutaiteilija Danu Tigersted. Pitkäsoiton nimi juontaa siitä, että biisit on äänitetty Duon Tavastian keikalla torstaina 26.7.2012. 

Orkesterin vetäydyttyä vuonna 2015 ansaitulle "hiihtolomalle" Juha ja Jussi päättivät julkaista albumillisen Jussin Ilpo Tiihosen runoihin säveltämiä lauluja. Sir Elwoodin vieraskirjaksi nimetyssä kokoonpanossa soittavat Juhan ja Jussin lisäksi Tuula Penttilä (viulu, harppu ja kellopeli), Aleksi Aromaa (basso ja vihellys), Lauri Malin (rummut) ja Kalle Penttilä (haitari, urut ja piano).

Hiihtoloman jatkuessa seuraavana vuonna Sir Elwoodin vieraskirja saatteli ilmoille vielä toisen albumillisen Tiihosia. Ilmaisussa pyrittiin hieman riehakkaampaan ja rähjäisempään menoon. Kokoonpano on sama kuin Sinä iltana sataa -levyllä. 

Syksyllä 2020 ilmestyi yhtyeen kauan odotettu uusi studioalbumi "Aamupäivän Errol Flynn".
Levyä äänitettiinn rauhallisella aikataululla vuodesta 2014 asti, jolloin yhtye teki ensimmäiset treenikämppä-äänitykset uusista kappaleista. Levyllä ei ole käytetty clickkiä tai auto-tunea ja muutenkin pyritty siihen, että mukana on mahdollisimman vähän laitteilla tehtyjä korjauksia. Tärkein ajatus on ollut, että jos edellistä levystä on kulunut kymmenen vuotta, niin nyt ei ole kiire vaan tehdään kaikki harkiten. Studiolla aikaa kului lopulta reilut viisi vuotta ja sovitukset muuttuivat joidenkin biisien kohdalla moneen kertaan.

Sir Elwood Duo Tavastian lavalla 2012.

Sir Elwoodin Vieraskirja.

Albumit

Varjoissa vapaan maailman

(1991, 10v. juhlapainos 2001, studio-/livelevy)

01. Sellaista se on (single) / 02. Älä itke (don´t cry no tears) / 03. Vanhoilta vaan / 04. Varjoissa vapaan maailman / 05. Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa / 06. Hei äiti / 07. Kulkuriveljeni Jan / 08. Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä / 09. Tango (single) / 10. Pikku Minna / 11. Kirje Osloon / 12. Ikkunas alla (single) / 13. Lähtö / + bonuskappaleet: 14. Tarjoilija / 15. Eräänä päivänä / 16. Hummani hey / (+QuickTime video -Sellaista se on)

Yö tekee meistä varkaat

(1992, studiolevy)

01. Kerran elämässä (single) / 02. Mustasukkaisuus (single) / 03. Illan kaunein nainen / 04. Neiti Kevät (single) / 05. Yö tekee meistä varkaat / 06. Meidän pikku kuppila (Osa 1) / 07. Beatles / 08. Karhubaari / 09. Yksin / 10. Kylätie (31.8.) / 11. Marssi

Kymmenen tikkua laudalla

(1993, studiolevy)

01. Viimeinkin / 02. Soitan taas / 03. Viimeisellä rannalla (single) / 04. Istanbul / 05. Miltä veli tuntuu / 06. Meidän pikku kuppila (Osa 2) / 07. Älä mee / 08. Minä & täysikuu (Pitkin rantaa) (single) / 09. Katso tähtiä / 10. Karkuri / 11. Kun eilistä mä lähdin etsimään

Puoli viisi aamulla

(1995, studiolevy)

01. Hämärän taa (single) / 02. Marssiaskeleet / 03. Kuolen (single) / 04. Kaduilla Kallion / 05. Maa mustasukkainen C.R.´s #53 song) / 06. Meidän pikku kuppila (Osa 3) / 07. Elisa / 08. Sirkus / 09. Kuilun reunalla / 10. Poste restante Manila / 11. Viimeinen näytös


Puunukke

(1997, studiolevy)

01. Perunamaa (single) / 02. Pohjakosketus / 03. Uusi isäntä (H.H.) (single) / 04. Sairas ja syntinen / 05. Tanssikaa, laulakaa / 06. Meidän pikku kuppila (Osa 4) / 07. Enkelten kaupunki / 08. Näinä päivinä / 09. Vanha valokuva / 10. Vanha jatsi / 11. Puunukke (single)

Varjoja, varkaita ja vanhoja valokuvia

(1998, kokoelmalevy)

01. Kannelmäki –68 (single) / 02. Perunamaa / 03. Älä mee / 04. Viimeisellä rannalla / 05. Uusi isäntä (H.H.) / 06. Elisa / 07. Älä itke / 08. Kuolen / 09. Vanha valokuva / 10. Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä / 11. Puunukke / 12. Neiti Kevät / 13. Hämärän taa / 14. Kaduilla Kallion / 15. Sellaista se on / 16. Kerran elämässä / 17. Viimeinkin 

Pyhää kamaa

(1999, studiolevy)

01. Luo kulkurin iltatähden / 02. Dinosaurukset (C.R.´s #54 song) / 03. Kotikaupunki / 04. Senna / 05. Sua seuraan (single) / 06. Meidän pikku kuppila (Osa 5) / 07. Maailman kaunein maalaistyttö (single) / 08. Kollikissa (kevätyön syntinen syyhy) (single) / 09. Pyhää kamaa (single) / 10. Kuutamovalssi / 11. Matkamiehen unelmat (hyvää yötä)

Pohjoisesta tuulee taas

(2001, studiolevy)

01. Mikä sua vaivaa (Pikku Minna II) / 02. Kirje kotiin / 03. Kekkonen (single) / 04. Tyttöjen päiväkirjat (single) / 05. Torkkelinmäki (single) 06. Meidän pikku kuppila (Osa 6) / 07. Sydän vanhanaikainen / 08. Muistojensa roskalaatikot / 09. Roskilde / 10. Johnny Ö. (single) / 11. Tolstoi / 12. Lasinen vuori 

Ilta Illan jälkeen

(2002, livelevy)

Keikkasetti, CD 1
01. Puunukke / 02. Perunamaa / 03. Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä / 04. Tango / 05. Maailman kaunein maalaistyttö / 06. Vanha valokuva / 07. Dinosaurukset / Savoyn akustinen jazzsetti: 08. Vanhoilta vaan / 09. Varjoissa vapaan maailman / 10. Kirje Osloon / 11. Kekkonen / 12. Viimeisellä rannalla / 13. Pikku Minna (A cappella) / 14. Kuolen / 15. Älä mee / 16. Marssi 

Kaikkea mahdollista ja osittain myös mahdotonta, CD 2 
01. Neiti Kevät / 02. Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä (konserttiversio) / 03. Yksin / 04. Sairas ja syntinen / 05. Elisa / 06. Sua seuraan (with Kallio Horns) / 07. Hummani hey (feat. Kärtsy) / 08. Älä itke / 09. Yö tekee meistä varkaat / 10.Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa / 11. Viimeinkin / 12. Suvivirsi (Jo joutui armas aika) (Provinssirock)

18. tammikuuta

(2003, studiolevy)

01. Näkemiin / 02. Paha rotu / 03. Hautajaiset / 04. Bussi 17 (single) / 05. Vuokses sun (single) / 06. Meidän pikku kuppila (osa 7) / 07. Yöperhonen / 08. Pohjanmaan vuoret (single) / 09. Pirjo (viesti Moisiosta) / 10. Hyvä isä / 11. Syysyö (single) 

Varjoja, varkaita ja vanhoja valokuvia, Osa 2

(2005, kokoelmalevy)

CD 
01. Tango / 02. Torkkelinmäki / 03. Kekkonen / 04. Vuokses sun / 05. Pohjanmaan vuoret / 06. Maailman kaunein maalaistyttö / 07. Kollikissa (kevätyön syntinen syyhy) / 08. Johnny Ö. / 09. Tolstoi / 10. Tyttöjen päiväkirjat / 11. Sua seuraan / 12. Lasinen vuori / 13. Bussi 17 / 14. Soitan taas / 15. Minä ja täysikuu (pitkin rantaa) / 16. Kuutamovalssi / 17. Rock’n’ Roll (single) Tavastia Live (1.4.1999) 

DVD
01. Perunamaa / 02. Viimeinkin / 03. Kulkuriveljeni Jan / 04. Kuolen / 05. Tanssikaa laulakaa / 06. Kollikissa (kevätyön syntinen syyhy) / 07. Pikku Minna / 08. Hämärän taa / 09. Tango / 10. Viimeisellä rannalla / 11. Kotikaupunki / 12. Älä mee / 13. Marssi

Sattuman kauppa

(2007, studiolevy)

01. Mastoon sidotut / 02. Ohut kosketus / 03. Flemarilla tuulee / 04. Rouva Fortuna (single) / 05. Satu / 06. Meidän pikku kuppila (osa 8) / 07. Suomineito (single) / 08. Lumen aika / 09. Oi, nuoruus / 10. Pahaa verta (single) / 11. Hyvä veli 

Varjoja, varkaita ja vanhoja valokuvia, Osa 3

(2009, 20v juhlajulkaisu 3xCD + live CD + DVD, kokoelmaboxi)

CD 1
1989-1994 01. Sellaista se on / 02. Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä / 03. Tango / 04. Lähtö / 05. Kerran elämässä / 06. Yö tekee meistä varkaat / 07. Neiti Kevät / 08. Marssi / 09. Viimeinkin / 10. Viimeisellä rannalla / 11. Älä mee / 12. Katso tähtiä 

CD 2
1995-1999 01. Hämärän taa / 02. Kuolen / 03. Elisa / 04. Poste restante Manila / 05. Perunamaa / 06. Uusi isäntä (H.H.) / 07. Vanha valokuva / 08. Puunukke / 09. Kannelmäki-68 / 10. Kotikaupunki 7 11. Sua seuraan / 12. Kollikissa (kevätyön syntinen syyhy) / 13. Kuutamovalssi / 14. Matkamiehen unelmat (hyvää yötä) 

CD 3
2000-2009 01. Kekkonen / 02. Tyttöjen päiväkirjat / 03. Torkkelinmäki / 04. Johnny Ö. / 05. Tolstoi / 06. Näkemiin / 07. Vuokses sun / 08. Pohjanmaan vuoret / 09. Syysyö / 10. Rock’n’ Roll / 11. Ohut kosketus / 12. Rouva Fortuna / 13. Suomineito / 14. Oi, nuoruus / 15. Pahaa verta / 16. Nelostie (single) 

CD 4
Live 01. Soitan taas / 02. Pohjanmaan vuoret / 03. Pahaa verta / 04. Rouva Fortuna / 05. Vanhoilta vaan / 06. Kerran elämässä / 07. Yksin / 08. Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä / 09. Bussi 17 / 10. Kuolen / 11. Torkkelinmäki / 12. Oi, nuoruus / 13. Kotikaupunki / 14. Perunamaa / 15. Viimeisellä rannalla / 16. Neiti Kevät 

DVD

Videot
Sellaista se on / Viimeisellä rannalla / Kuolen / Perunamaa / Sua seuraan / Vuokses sun  

TV-esiintymiset
Kangastusta 
6.10.1991 Tango / Kulkuriveljeni Jan 

Q ja Tähdet 17.3.1993
Sellaista se on / Neiti Kevät / Yksin / Kun eilistä mä lähdin etsimään / Mustasukkaisuus / Marssi / Lähtö

Linnunradan pianobaari 28.9.1998
Vanha valokuva 

Lista Top 40 15.1.1998 
Kannelmäki-68 / Älä mee 

Liljankukka 15.7.2000
Jos helmiä kyyneleet ois / Tulen liekki 

Varjoissa vapaan maailman –albumin julkaisukeikka 13.6.1991 
Varjoissa vapaan maailman / Älä itke / Mielikuvitusta / Ikkunas alla

Kaipuun vuosirenkaita

(2010, studiolevy) 

01. Menneitä vain / 02. Hakaniemi (single) / 03. Hotelli Hesperia / 04. Tuulen poika (Martsari-77) (single) / 05. Mätäoja (Kantsu-64) / 06. Meidän pikku kuppila (0sa 9) / 07. Sataa kaatamalla (single) / 08. Pariisiin (kloppi vs. runoilija, episodi I) / 09. Satumaa (runoilija vs. kloppi, episodi II) / 10. Montun reunaa / 11. Punatiilitalo

Varjoissa vapaan maailman 
-20 vuotta myöhemmin

(2011, Live CD + live DVD)

CD 
01. Vanhoilta vaan / 02. Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä / 03. Pikku Minna / 04. Varjoissa vapaan maailman / 05. Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa / 06. Älä itke -Don’t Cry No Tears- / 07. Kulkuriveljeni Jan / 08. Kirje Osloon / 09. Ikkunas alla / 10. Sellaista se on / 11. Lähtö / 12.Tango 

DVD
Vernissa live 26.3.2011 01. Hei äiti -Intro- / 02. Vanhoilta vaan / 03. Jumala rankaisee Helsinkiä tänä yönä / 04. Pikku Minna / 05. Varjoissa vapaan maailman / 06. Kello kahdeksan aamulla Tukholman aikaa / 07. Älä itke -Don’t Cry No Tears- / 08. Kulkuriveljeni Jan / 09. Kirje Osloon / 10. Ikkunas alla / 11. Sellaista se on / 12. Lähtö / 13.Tango / + DVD bonusraidat: 14. Hummani hey / 15. Neiti kevät

Torstai-ilta Tavastia-klubilla

Sir Elwood duo (2013, livelevy) 

01. Pohjanmaan vuoret (voi miten kaunis on) / 02. Sellaista se on / 03. Hämärän taa / 04. Tuulen poika (Martsari-77) / 05. Lumen aika / 06. Kekkonen / 07. Marssi / 08. Perunamaa / 09. Elisa / 10. Kun eilistä mä lähdin etsimään / 11. Tango / 12. Puunukke / 13. Älä mee / 14. Viimeisellä rannalla / 15. Lasinen vuori 

Runoilija

Sir Elwoodin vieraskirja (2016, studiolevy) 

01.Hyvää yötä / 02. Mona-Lisa / 03. Petos / 04. Runoilija / 05. Jotain uutta / 06. Likainen enkeli / 07. Siinä iässä (single) / 08. Uneton yö / 09. Talvitaivas / 10. Punarinta / 11. Missä olisi kauneinta kuolla 

Sinä iltana sataa 

Sir Elwoodin vieraskirja (2015, studiolevy) 

01.Heinäkuun balladi / 02. Rakkautta jos on (Badding) (single) / 03. Kultainen piikki (single) / 04. Pyhä Sylvi / 05. Avannonhuurteinen blues ( Vessanseinä Paltamossa) / 06. Lende / 07. Echo / 08. Tietäjä / 09. Herätä minut / 10. Rannalla (mukana Ritva Oksanen) (single) / 11. Nuku rapussa, Reiska / 12. Täällä minä elän 

Aamupäivän Errol Flynn

(2020, studiolevy) 

01. Pistettä rakkauden / 02. Lumihiutaleet toukokuun / 03. Ostarin istuja / 04. Turhaa roinaa / 05. Korpikuusen kyynel / 06. Meidän pikku kuppila (osa 10) / 07. Aamupäivän Errol Flynn / 08. 60-luvun mies (viidenkympin kapina) / 09. Tyttöni lasikaulainen / 10. Pyhäkoulun pojat / 11. Kuun reunalla